Oferte
Cosul tau
Transport gratuit la comenzi peste 400 LEI !

Politica de retur

Politica de retur

Informații privitoare la returnarea produselor

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris, prin email, pe vânzător că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Solicitați telefonic returul printr-un apel la numărul 0764004025 sau prin completarea Formularului de Returnare

Returnarea efectivă a produsului se poate face prin curierat rapid, cu condiția ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat (fara a fi deteriorat sau purtat , în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.

Contravaloarea mărfii returnate se face fără întarzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a renunța la cumpărare se va plăti prin virament bancar.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor. Nu aveți posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt în responsabilitatea societatii.  Societatea noastră deține o echipă dedicată, care se ocupă exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveți garanția că articolele comandate de pe office@elegancebedroom.ro sunt în stare impecabilă.

În cazul în care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24h la telefon 0764004025 sau email la adresa contact office@elegancebedroom.ro pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou, taxa de transport va fi asigurata de Elegancebedroom.ro

Trimiterea coletului retur se face prin orice firma de curierat, iar costurile aferente sunt suportate de catre cumparator.

Costuri legate de schimbul de produse ( schimbul de colete )

- pentru localitatile din restul tarii, schimbul de colete este 20  lei

Legislația românească în vigoare prevede:

“consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

 

Durata de returnare a sumei platite pe produs este de cel mult 14 zile lucratoare dupa ce comanda a fost primita si inspectata de catre unul din reprezentantii magazinului nostru.